2thehighpriestess              13death 300x300

                 

 

                                                                                    Tarotoplæg                                                                                             

Et tarotoplæg varer ca.1 time. Det kan vise både fortid og nutid og fremtid. Den fremtid jeg ser i kortene, handler om de veje, du kan gå - hvad kan der ske, hvis du forsætter den vej, du er på nu. Fremtiden ligger sjældent helt fast. Den kan ændres af vores fri vilje. Kortenes styrke er, at de kan inspirere dig til at tænke, føle og vælge anderledes for at forandre (og finde nye veje). Det kan være i privatlivet eller arbejdsmæssigt; oftest kommer vi hele vejen rundt.

 

Du trækker selv tarotkortene, og jeg tolker dem for dig. For mig er det som om kortene fortæller din historie, og efter en tolkning har jeg har hørt mange sige, at det var en smuk, stærk og meningsfyldt oplevelse at høre historien og følge med i symbolikken på kortene. Du kan komme med et konkret spørgsmål, men behøver det ikke. Vi kan også bare se på, hvad der røre sig i dig lige nu. Du er velkommen til at fotografere oplægget når vi er færdige.

 

Som professionel Symboltyder har jeg udelukkende brugt Javanne Tartotkort siden, jeg blev præsenteret for dem i 2006. Javanne Tarotkort har en smuk og stærk energi, der passer til den tid, vi lever i nu. De er skabt af to danske kvinder: Karen Javanna Jordall, der fik ideen til dem i en drøm, og Annelie Zofia Bisgaard, der intuitivt har malet dem.

 

Mange tror fejlagtig, at man kan se død og ulykker i tarotkort. Det kan jeg ikke. Hvis man eks.trækker 13 Dødens kort (Manden med leen) i nogle af de gamle kortsæt, kan det virke skræmmende for nogen.

I Javanne Tarotkort er Døden blevet til en smuk svane, der meget bedre symboliserer det kortet fortæller; nemlig forandring - at noget afsluttes for at noget nyt kan begynde. Se javannetarot.com

Jeg holder løbende kursus i Tarot, ring og hør nærmere 22 54 22 30